Cautare

407 de rezultate pentru "lath carol" (2.91 secunde)
Biblioteca Centrala Universitara Carol I in parteneriat cu Fundatia Universitara Carol I lanseaza cea de-a treia editie a festivalului cultural in aer liber Strada de C’Arte, care va incepe vineri, 20 septembrie, la ora 19.00 si se va incheia sambata, 28 septembrie, la ora 22.00.
Cititorii vor descoperi astfel momente de sarbatoare din vremea regilor Carol I, Ferdinand, Carol al II-lea si Mihai, petrecute la Bucuresti, la Savarsin sau in strainatate.
regele Carol I, de origine germana, dorea sa intre in lupta de partea germanilor, dar clasa politica romaneasca dorea sa se alieze cu Antanta, pentru a castiga Ardealul.
Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: ... 3, Parcul Carol, Bucuresti.
la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu (UAUIM), din Bucuresti si director al Departamentului de Proiectare Urbana si Peisagistica, situeaza Parcul Carol:
Fara sa le claseze pe un loc anume, arhitectul mentioneaza Gradina Cismigiu, Parcul Kiseleff - pus laolalta cu Parcul Herastrau si Parcul Carol.
Zeci de studenti ai Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, dar zi rezidenti neurochirurgi au luat parte la cel de-al 39-lea Congres al Societatii Romane de Neurochirurgie (SRN), cu participare internationala, desfasurat la Cercul Militar Narional, intre 19-21 septembrie, alaturi de reprezentantii tuturor centrelor de neurochirurgie din Romania.
Profesorul doctor Andrei Iliescu, Facultatea de Medicina Dentara (UMF Carol Davila), spune ca 90% din populatia Romaniei are obturatii de amalgam. ... Dentara (UMF Carol Davila).
Evenimentul va avea loc miercuri, 18 decembrie 2013, incepand cu ora 11:00, in Amfiteatrul mare al Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, Bulevardul Eroii Sanitari nr.
deci am urmarit cu usor imaginile prezentate de oteve si am tinut cu ala micu‘, cu Carolica (diminutivul de la "Carol") sa nu care cumva sa-l scape Base pe jos. ... Saracu‘ Carol.
Radu Vladareanu, Presedintele Societatii Romane de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie, Director Departament de Obstetrica si Ginecologie UMF ‘’Carol Davila’’, Bucuresti.
Asociatia Centrul Roman de Inițiative (CRI), Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"(UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL au lansat proiectul POSDRU/161/2.1/G/ 133161"PRESIDENT - Practica Europeana pentru Studentii in medicina DENTara".
Asociatia "Centrul Roman de Initiative" (CRI), Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"(UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL au lansat proiectul POSDRU/161/2.1/G/ 135696 "PRESMED - Practica Europeana pentru Studentii la MEDicina". ... Prorector stiintific al Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti.
Cursul international de patologie pancreatica si workshop-ul "Rolul practic al ecoendoscopiei a fost organizat de Asociatia Romana pentru Patologia Pancreatica, in parteneriat cu Societatea Romana de Gastroenterologie si Hepatologie, Societatea Romana de Endoscopie Digestiva, UMF "Carol Davila" si Clinica de Medicina Interna si Gastroenterologie a Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central "Dr.
Carol I,Bd. Elisabeta, Eroii Sanitari, Carol Davila, Dr. Taberei, Valea Ialomiteit Circula la interval de 20 de minute. • Troleul 86 - sStadionul National, Matei Voievod, Foisorul de Foc, Bd.
"Carol Davila" si sub auspiciile Ministerelor Sanatatii si Educatiei Nationale. ... De-a lungul carierei, decanul Facultatii de Medicina a UMF "Carol Davila", Doina Plesca, s-a confruntat cu multe situatii de abuz la copii.
Doina Plesca â€" Decan Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila”, Vicepresedinte SRP, Presedinte Comisia de Pediatrie din Ministerul Sanatatii Prof.
La data de 15 iulie 1940, Hitler ii scria regelui Carol al II-lea o scrisoare ultimativa:
Asociatia Centrul Roman de Initiative (CRI), in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila (UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL anunta finalizarea proiectului PRESMED - PRactica Europeana pentru studentii la MEDicina”, cofinantat din fonduri europene.
Proiectul PRESIDENT - PRactica Europeana pentru Studentii in medicina DENTara, derulat de Asociatia Centrul Roman de Initiative (CRI), in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila (UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL a ajuns la final.
google-analytics.com